joi, 18 iulie 2024
25.2 C
Chișinău

Jurnal.md : Reuniune obscură la Moscova? Șor, zbor privat spre Istanbul și de acolo spre Rusia; Urmează să ajungă și Dodon

Must read

„Clientul nostru nu deține niciun avion. Clientul nostru nu a zburat la Moscova, nu se află la Moscova și nici la Istanbul. Articolul citează așa-numitele „surse de încredere” pentru a justifica publicarea acestor informații false, dăunătoare și complet nefondate. Clientul nostru sau reprezentanții săi sunt singurele „surse de încredere” în ceea ce îl privește pe clientul nostru. Articolul este complet fals și dăunător grav clientului nostru”, se spune în mesajul expediat de reprezentanții lui Roman Abramovici pe adresa de contact a Jurnalului.

Pe facebook, socialistul Adrian Albu a scris că, în calitate de deputat și membru al Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, participă de luni, 6 noiembrie, la o reuniune a Comunității Statelor Independente, dedicată temelor de securitate.

Bogdan Țârdea nu a negat că s-ar fi aflat la Istanbul, dar a comentat ironic subiectul. Acesta a confirmat că a participat, alături de Adrian Albu, la reuniunea CSI de la Moscova. ”Dar nu i-am văzut acolo nici pe Șor, nici pe Abramovici”, a scris Țîrdea.

Nici Igor Dodon, nici responsabilii de la Serviciul de presă al PSRM, nu au răspuns la apelurile noastre telefonice.

Știrea inițială:

Fugarul Ilan Șor ar fi aterizat acum două ore la Istanbul, unde a ajuns cu avionul miliardarului rus Roman Abramovici, iar de acolo au decolat spre Moscova. Informația a fost oferită Jurnal de surse demne de încredere.

Potrivit surselor Jurnal, Șor și Ambramovici s-au întâlnit în Istanbul, iar de acolo au decolat deja împreună spre Moscova.

La Istanbul se află și socialiștii Adrian Albu și Bogdan Țârdea, de unde urmează să zboare în Rusia.

Mai mult, sursele ne spun că și Igor Dodon urmează să zboare zilele următoare la Moscova.

Potrivit surselor Jurnal, la Istanbul s-ar mai afla și un alt fugar notoriu, însă informația nu este deocamdată sigură.

https://www.jurnal.md/ro/news/6d05d9d96ddc297f/reuniune-obscura-la-moscova-sor-zbor-privat-spre-istanbul-si-de-acolo-spre-rusia-urmeaza-sa-ajunga-si-dodon.html

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Magazinul Moldova ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura